AZ ÚT A BOLDOGSÁGHOZ
MULTIMÉDIÁS ÖSSZETEVŐK

Az út a boldogsághoz oktatási anyagok iránti igény kielégítésére Az Út a Boldogsághoz Alapítvány sokféle területen biztosít anyagokat egyének, pedagógusok és olyan csoportok részére, akik azon dolgoznak, hogy segítsenek a tanulóknak építő hozzáállásra és készségekre szert tenni.

8000
INGYENES
oktatási
CSOMAG
SZÉTOSZTVA


Az Út a Boldogsághoz Alapítvány a programjának minden összetevőjét bemutatja az online oktatási erőforrások központjában: a füzetet, a tanári kézikönyvet, a társadalmi célú hirdetéseket és a filmrészleteket. Ezek mind megnézhetők, letölthetők és megrendelhetők.
Az út a boldogsághoz mind a 21 szabálya életre kel a társadalmi célú hirdetésekben, amelyek használhatók osztálytermekben, illetve sugározhatók tévében.

Az út a boldogsághoz füzet 112 nyelven elérhető. Saját tervezésű borítóval készített egyéni kiadások is rendelhetők szétosztás céljára.
Az út a boldogsághoz filmeskönyv teljes terjedelmében közli a nyomtatott könyv tartalmát, és alkalmas mindenfajta elektronikus médiához, így megosztható a szociális médiákon.

A tanári kézikönyv, amely segít a józan észen alapuló értékrend hatékony tanításában, része a teljes csomagnak (fent). Ez tartalmazza a program tetszőleges oktatási környezetben való bevezetéséhez szükséges valamennyi anyagot.
Az út a boldogsághoz plakátok kihelyezhetők iskolákban, közösségi központokban, templomokban és bárhol, ahol a program zajlik.