AZ IGAZSÁG A DROGOKRÓL
MULTIMÉDIÁS ESZKÖZÖK

Az igazság a drogokról program térítésmentesen elérhető pedagógusok számára az egész világon annak elismeréseként, hogy a drogfogyasztás megoldása az, ha oktatás révén csökkentjük az iránta való igényt. Amikor a fiatalok megismerik a tényeket a drogokról és a hatásaikról, hajlamosak maguktól úgy dönteni, hogy távol tartják magukat tőlük.

TÖBB MINT
24
EZER
oktatócsomag
ELKÜLDVE
PEDAGÓGUSOKNAK

A DrugFreeWorld.org az információk és oktatási anyagok teljes körét nyújtja, amelyek mind elérhetők megtekintésre, letöltésre vagy online megrendelésre.

Az igazság a drogokról – Valódi emberek, valódi történetek dokumentumfilm korábbi drogosokat mutat be, akik túlélték a függőséget, és most beszélnek róla, hogy a fiatalok megláthassák a kendőzetlen igazságot a kábítószerrel való visszaélésről.


„Az igazság a drogokról” a leggyakrabban használt drogokat bemutató, tényekkel teli füzetsorozat, amely felvilágosítja a fiatalokat arról, hogy mik a drogok, és milyen hatást fejtenek ki.

Az „AZT MONDTÁK/HAZUDTAK” társadalmi célú hirdetéseket az osztálytermekben, a televízióban, különböző bevásárlóközpontokban és a repülőtereken játsszák.


Az igazság a drogokról tanári útmutató, amely az oktatócsomag (felül) központi eleme, egy egész félévre szóló óravázlatokat tartalmaz középiskolák, egyetemek, illetve közösségi programok számára.

Az „Azt mondták/Hazudtak” plakátokat ki lehet tenni tantermekben, közösségi központokban, rendőrségeken és egyéb helyeken.