REGISZTRÁCIÓ

Hubbard Dianetika szeminárium

MIKOR
HOL
Szo 09.30
Szcientológia Egyház Központi Szervezet
Váci út 169.
Budapest 1138
(1) 321 5290
Foglalja le helyét az alábbi adatlap kitöltésével:
Jöjjön el a Hubbard Dianetika szemináriumra:

Depresszió, önbizalomhiány vagy bizonytalanság miatt nem tudja kibontakoztatni a képességeit? A Hubbard Dianetika szemináriumon megtanulja majd, hogyan szabaduljon meg a megmagyarázhatatlan félelmek, zaklatottságok és bizonytalanságok mindeddig nem ismert forrásától, és hogyan távolítsa el mindazt, ami megakadályozza céljainak elérésében.

Ezen a hétvégi szemináriumon sok szemléletes bemutatót tartunk, és levetítjük a Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? című filmet, amely minden szempontból bemutatja a Dianetika elméletét és eljárásmódját. Így pontosan tudni fogja, hogyan kell csinálni, és hamar elkezdheti alkalmazni. Ön kapni is fog Dianetikát, és alkalmazni is fogja a Dianetikát valaki máson. Dianetika-specialistáink pedig végig ott lesznek, hogy segítsenek önnek, és megválaszolják minden kérdését. Ideje, hogy megnövelje önbizalmát és önbecsülését, és felszabadítsa az önben rejlő képességeket.

Érje el azt a sikert és boldogságot, amelyre valóban vágyik, és amelyet valóban elérhet!

Töltse ki a fenti regisztrációs adatlapot, hogy lefoglalja a helyét a szemináriumon! Regisztrációjának visszaigazolását e-mailben küldjük el önnek. A szeminárium díját akkor kell befizetni, amikor szombat reggel megérkezik a szemináriumra. Iratkozzon be ma!

Szemináriumi díj: 90€
.