SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ
BUDAPEST

Nagy örömmel üdvözöljük Önt az egyházunkban.

Budapesti központú gyülekezetünk létszáma 2000 óta egyre gyarapszik. A székhelyünk Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön található. Az általunk nyújtott segítséget innen juttatjuk el egész Magyarországra.

Az egyházunk megtestesíti a Szcientológia Alapítójának, L. Ron Hubbardnak azt az álmát, hogy minden Szcientológia-egyház – az ő szavaival élve – „ideális szervezet” legyen. A Szcientológiában a szervezeteinket az angol „organization” szó rövidítésével „org”-nak nevezzük, így az ideális szervezeteinkre magyarul csak „ideális org”-ként hivatkozunk. Az „ideális org” kifejezés nemcsak a létesítményt magát jelenti, amelyben a szcientológusok a szellemi szabadság egyre magasabb szintjeire juthatnak, hanem arra is utal, hogy az ilyen szervezet otthont és találkozóhelyet nyújt a környezetében élőknek is, és minden vallással együttműködésre lép, hogy az embereket közös erőfeszítéssel jobb állapotba hozhassák.

E célból az egyházunk által nyújtott segítséget, illetve számos társadalomjobbító és humanitárius programunkat Magyarország egész területén szeretnénk elérhetővé tenni.

Szívesen együttműködünk mindenkivel, akinek őszinte célja a társadalom és a társadalmat alkotó egyének, családok és csoportok felemelése. Együtt elérhetjük mindannyiunk közös álmát: egy drogmentes, bűnözésmentes és virágzó jövőt mindannyiunk számára.

Az ajtónk nyitva áll. Segítségünk az öné.

MEGNYITÓÜNNEPSÉG

A budapesti ideális Szcientológia-egyház 2016. július 23-i megnyitója mérföldkő jelentőségű esemény Magyarországon a szellemi szabadság terén.