SZCIENTOLÓGIA ÖNKÉNTES LELKÉSZEK
MULTIMÉDIÁS ÖSSZETEVŐK

Az önkéntes lelkészi technológia bárki számára bárhol a világon elérhető, hogy segítsen önmagán, illetve segítsen másoknak felülkerekedni a nehézségeken, és segítsen javítani az állapotokon. Bármilyen háttérrel és hitvallással rendelkező egyének igénybe vehetik az önkéntes lelkészi képzést, akár az interneten, akár a helyi önkénteslelkész-kavalkádon személyesen.

20
MILLIÓ
EMBERNEK
SEGÍTETTÜNK

Az önkéntes lelkész weboldalon megtekinthetők az Eszközök az élethez film fejezetei, illetve be lehet iratkozni a 19 ingyenes online tanfolyamra, akár az összesre is, amelyek közül mindegyik egy-egy bizonyos hétköznapi életbeli problémával foglalkozik.

A Szcientológia kézikönyv – Eszközök az élethez című film életre kelti a Szcientológia kézikönyv minden egyes fejezetét, és ez része az az önkéntes lelkészek számára L. Ron Hubbard munkáiból összeállított képzési anyagnak is.


Az önkénteslelkész-kavalkádok mindenki előtt nyitva állnak, akinek kérdései vannak, illetve akinek segítségre van szüksége valamilyen életbeli helyzetben.


Az önkéntes lelkész jóakarattúrák a világ félreeső helyeire utaznak el, mint például Ausztrália kietlen belső vidékeire, az Amazonas-medencébe és a messzi afrikai falvakba.